Hellagården är en liten gård med islandshästar som ligger nära havet i Falkenberg, 11 mil från Göteborg, 16 mil från Malmö. 


Vi har tidigare haft turridning, ridskola och stor verksamhet. Numera är det avel i liten skala och inackordering, totalt finns här idag 16 islandshästar men finns plats för fler. Gården har också mindre uthyrning av boende - bo på lantgård i moderna, nybyggda lägenheter i vår lada med utsikt över hästarna. Gården har bra läge - nära till flera ovalbanor och större anläggningar, omedelbar närhet till E6, upplyst paddock, fantastiska ridvägar och fina träningsmöjligheter.Inför hösten söker vi efter någon som vill jobba deltid på gården med våra hästar och viss barnpassning, gärna i kombination med att driva egen verksamhet med islandshästar. Perfekt för dig som vill prova att ha några träningshästar, lektioner, kurser ELLER dig bara vill bo på landet nära dina egna hästar och ha detta som ett extrajobb. Då här finns flera inackorderingar finns möjlighet att hålla lektioner. Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på gården blir att ha ansvar för gårdens hästar, viss ridning och träning av hästar, sköta fodringar och in- och utsläpp i vissa perioder när jag är på jobb på annan ort, samt i viss barnpassning av min hästtokiga 6-åriga dotter. 
Boende finns i modern, nybyggd lägenhet på gården med egen ingång. 
Du kommer arbeta under eget ansvar med stor möjlighet att styra din tid. Vem du är

Du är en social och positiv person som har lätt att ta människor och är serviceinriktad. Givetvis tycker du om hästar och i synnerhet islandshästar. Du tycker om barn och är empatisk och ansvarsfull, ser vad som behöver göras och är självständig och självgående. Stor möjlighet att själv påverka dina dagar och schema och förena med annat jobb.Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Vit lön efter överenskommelse. 

Bifoga gärna referenser när du söker :) För mer information kontakta mig, Jennifer på 0709 14 87 04 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. 
Ansök genom att skicka mejl till mejladressen ovanför :)