Nu är det riktigt härligt att bo på hästgård. Vakna till fågelkvitter, se hästarnas busande i hagen av vårkänslor, avelsstonas magar som växer för varje dag och se naturen bli en nyans grönare för varje dag!

Det är också NU telefonen börjar ringa och hästköparna dyka upp. Just därför har vi just nu fått hem två helt fantastiska saluhästar som vi vågar lova kommer förgylla framtiden för sina blivande ägare.... Sendill är en 5-årig töltmoppe, stor som bara den och med ett hjärta av guld. Lite valpig såklart men ÅH vilken go kille detta är - och vilka potential han har i tölt! Wow!
Den andra röde snyggingen heter Farfus och är 9 år. Han är den där hästen som många letar efter - lagom pigg, lagom gammal, lagom stor. Givetvis med bra gångarter och mycket välutbildad för sin ålder. Detta är en framtida kurs- och tävlingskompis med fem växlar som alla sitter på plats - redo för ny ryttare att ta honom ut på äventyr!

Det är också nu vi vill ge så många som möjligt chansen att uppleva vilket paradis vi har här på gården. Just därför erbjuder vi helgpaket (lördag till söndag) med boende och ridning under april och maj till specialpris: 1500:- per person. Då ingår en tur på lördagen och en på söndagen. Om intresse finns går det givetvis att komma redan på fredagen och få två nätter i paradiset :)
Feykir har tre sovrum och totalt 11 bäddar, så här finns gott om plats för kompisgänget som vill förena en mysig tjejhelg med härlig ridning.
Vi har redan en del bokat men fortfarande finns det lediga helger - skynda att boka ni också!

Och så är det snart måndag, ni glömmer väl inte bänka er i soffan framför Bonde söker fru så får ni när Mergur tar med sig Linda Lindorff ut på en lite egen tur rakt ut på åkern.... ;)

/Jennifer
- som är en smula nervös